Tgrt Haber

Mesut Özil'den sonra sıra Luiz Gustavo'da: Parası istiyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2022 10:58 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 12:12
Mesut Özil'den sonra sıra Luiz Gustavo'da: Parası istiyor!
Luiz Gustavo,Fenerbahçe,,Mesut Özil

Fenerbahçe haberleri: Şampiyonlar Ligi elemesinde oynanacak Dinamo Kiev maçına az bir süre kala transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Joshua King ve Willian Arao ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerde, bu iki transferin ardından gözler kadrodan ayrılacak isimlere çevrildi. Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ve Mergim Berisha ile kısa süre içerisinde yolların ayrılması bekleniyor.

Mesut Özil ile yollarını ayıran, Willian Arao ile anlaşan Fenerbahçe’de yönetim, Luiz Gustavo ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak istiyor.

GUSTAVO DA PARASINI BIRAKMIYOR!

Sarı-lacivertli takımla 1 yıl daha sözleşmesi kalan Brezilyalı futbolcu, yıllık ücreti 4 milyon Euro'nun tamamını istiyor. Gustavo’nun anlaşma olmazsa kadro dışı kalması da gündeme geldi.

Mesut Özil'in de yolların ayrılması karşılığında 6 milyon Euro talep ettiği iddia edilmişti. Bu iki oyuncunun Fenerbahçe'ye karşılığı hiç oynatılmadan 10 milyon Euro olacak!

BERİSHA ALMANYA YOLCUSU

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Fenerbahçe’ye transfer edilen ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Mergim Berisha, ayrılığa hazırlanıyor. Alman futbolcu, kendisini transfer etmek isteyen Mainz 05 ile görüşmek için Almanya’ya gitti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...