Tgrt Haber
26 Eylül 2022 19:14 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 19:33

Napoli, Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca attı!

Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yepyeni bir kadroyla sezona giriş yapan Fenerbahçe ile ilgili transfer dönemi bitse bile iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Yaz transfer döneminde Kim Min-Jae'yi transfer eden Napoli'nin sarı-lacivertlilerin iki yıldızını daha kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Napoli, Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca attı!
Ferdi Kadıoğlu,Osayi Samuel,Fenerbahçe,Napoli,transfer

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe'nin geniş kadrosunda yer alan futbolcuları form tutmaya başladı.

Sezon öncesinde Kim Min Jae'yi 18 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan ve ardından 50 milyon Euro serbest kalma bedeli açıklayan Napoli, Fenerbahçe'nin 2 yıldızına daha kanca attı.

DERBİDE İZLEYECEKLER

Takvim'in haberine göre; İtalyan kulübü Ferdi Kadıoğlu ile Osayi Samuel'i yakın takibe aldı. Napoli'li kurmayların pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine bu iki oyuncuyu izlemek için temsilci göndereceği öğrenildi.

İtalyan kulübünün büyük bir ihtimalle ocak ayından önce de Ferdi ve Osayi için Fenerbahçe'nin kapasını çalması bekleniyor.

Napoli, Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca attı!

25 MİLYON EURO BEKLENTİSİ!

Ancak bu iki oyuncuya da ihtiyacı olan Fenerbahçe'nin teklif karşısında nasıl bir duruş sergileyeceği merak konusu... Sarı-lacivertli kurmayların bu iki oyuncudan birine izin vermesinin söz konusu olabileceği gibi transferi sezon sonuna erteleme ihtimali de bulunuyor.

Yönetim ayrıca bu kritik dönemde oyuncularının kafasının transferlerle meşgul olmasını da istemiyor.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu ve Osayi Samuel için toplamda 25 milyon Euro'nun altında bir rakama razı olmayacağı da gelen haberler arasında....

İKİ OYUNCUNUN PİYASA DEĞERİ TOPLAMI: 18.5 MİLYON EURO

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 1 asist kaydetti. Milli futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10.5 milyon Euro...

Ocak 2021'de Fenerbahçe transfer olan Bright Osayi-Samuel ise bu sezon çıktığı 10 maçta skor katkısı üremedi. 24 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertliler olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Osayi'nin güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...