Tgrt Haber

Napoli gözü kararttı! Fenerbahçe'ye sürpriz teklif: Kim'den sonra Altay

23 Temmuz 2022 17:37 - Güncelleme : 23 Temmuz 2022 17:49
Napoli gözü kararttı! Fenerbahçe'ye sürpriz teklif: Kim'den sonra Altay
Altay,Napoli,Kim

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Kim Min-Jae için, Fenerbahçe ile görüşen Napoli'nin, sarı lacivertlilerin file bekçisi için de nabız yokladığı iddia edildi. Ancak Fenerbahçe'nin İtalyan ekibine Altay ile sözleşmelerinin 2027'ye kadar uzatılacağını bildirdiği belirtildi.

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe'den rekor ücretle Eljif Elmas'ı kadrosuna katan İtalyan kulübü Napoli, şimdi de sarı lacivertlilerin yıldız savunma oyuncusu Kim Min-Jae'yi transfer etmeye çalışıyor. Ancak Fenerbahçe ile görüşme aşamasında olan Napoli'nin, sarı lacivertlilere sürpriz bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

İTALYAN KULÜBÜNDEN SÜRPRİZ TEKLİF

Napoli'nin, Güney Koreli Kim Min-Jae transferinde sona gelinirken sarı lacivertli ekibin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ı da kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu iddia edildi. İtalya basınından Tutto Napoli'de yer alan habere göre, İtalyan kulübünün Altay'ı sorduğu ancak istediği cevabı alamadığı belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN JET CEVAP

Napoli'nin bu girişimine Fenerbahçe'den ret cevabı geldiği öğrenilirken 24 yaşındaki file bekçisinin, 2023'te bitecek olan mukavelesinin 2027'ye kadar uzatılacağı Napoli yönetimine ilettiği kaydedildi.

YAKIN ZAMANDA AÇIKLANACAK

Öte yandan, Altay Bayındır'ın sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığına dair resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...