Tgrt Haber

Ndombele'ye niyet Barış Alper'e kısmet! İngiliz devi milli futbolcuyu takibe aldı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
12 Şubat 2024 16:00 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 16:04
Ndombele'ye niyet Barış Alper'e kısmet! İngiliz devi milli futbolcuyu takibe aldı
Galatasaray,Barış Alper Yılmaz,Tottenham,transfer

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın talipleri artıyor. İngiliz devi Tottenham, milli futbolcuya hayran kalırken yıldız isim için istenilen bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerini peşine taktı. İngiliz devi Tottenham, Galatasaray'a kiraladığı Ndombele'yi takip etmek isterken Barış Alper Yılmaz'ı listesine aldı.

NDOMBELE'YE NİYET BARIŞ ALPER'E KISMET

Tottenham, Galatasaray'a kiralanan ve gelecek sezon takıma geri dönecek olan Tanguy Ndombele'nin performansını takip etmek için Galatasaray maçlarını takibe aldı. İngilizler, Ndombele'yi izlerken Barış Alper Yılmaz'ı da takibe başladığı iddia edildi.

OLUMLU RAPOR HAZIRLANDI

Sabah'ta yer alan habere göre; Son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, Tottenham scout ekiplerinin dikkatini çekti.

Haberin detayında, Ndombele yerine Barış Alper'i izlemeye başlayan Tottenham scoutları, transfer için olumlu rapor hazırladığı ifade edildi.

Ndombele'ye niyet Barış Alper'e kısmet! İngiliz devi milli futbolcuyu takibe aldı - 1. Resim

GALATASARAY 20 MİLYON EURO BEKLİYOR

EURO 2024'te boy gösterecek Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın bonservis beklentisi 20 milyon Euro'nun üzerinde olduğu öne sürüldü.

Tottenham'ın sezon sonunda Barış için sarı-kırmızılı takımın kapısını çalması bekleniyor.

Cimbom, EURO 2024'ün ardından genç yıldız için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

İTALYAN DEVLERİ DE PEŞİNDE

İtalya Serie A ekipleri; Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter, Barış Alper Yılmaz’ı Başakşehir maçında tribünden takip etti.

Bu kulüpler, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan da Barış Alper Yılmaz ile ilgili bilgi aldı.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...