Tgrt Haber
28 Şubat 2023 20:17 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 23:01

Nicolo Zaniolo'nun talipleri artıyor

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı İtalyan genç yıldızı Nicolo Zaniolo'nun talipleri artıyor. Yıldız oyuncuya Milan ve Inter'den sonra bir İtalyan devi daha talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Nicolo Zaniolo'nun talipleri artıyor
Galatasaray,Nicolo Zaniolo,transfer,Roma,Juventus,Milan,Inter

Galatasaray devre arasında dünyada ve Avrupa'da ses getiren bir transfere imza atarak Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar İtalyan oyuncuyu 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı.

Galatasaray ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor. Bu bedelin her geçen yıl düşeceği de iddialar arasında...

Yıldız oyuncunun Galatasaray'a transferi ile ilgili konuşan annesi "Galatasaray'ı seçtik çünkü Roma onu yarı yolda bıraktıktan sonra Nicolo'ya onu çok istediklerini hissettirdiler Zaniolo, yeniden doğmak için Galatasaray'ı seçti. Ne ben, ne Nicolo, ne de ailem Roma taraftalarına kızgın değiliz. Roma taraftarlarına her zaman minnettar olacağız. Bizi çok eleştirdiler, ancak bu onların suçu değil. Kendilerine açıklanana inandılar." ifadelerini kullandı.

İTALYA'DAN TALİPLERİ VAR

Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçında ilk kez forma giyen Nicolo Zaniolo'nun ilk golünü atması için 15 dakika yetti. Yıldız oyuncunun hazırlık maçındaki performansı İtalya basınında geniş yer bulurken övgü de topladı.

23 yaşındaki oyuncunun İtalya'dan talipleri her geçen gün artıyor. Çizme'nin köklü ekiplerinden Milan ve Inter, Zaniolo'nun serbest kalma bedelini ödeyerek takımlarına katmaya çalışıyor.

JUVENTUS DA KANCA ATTI

İtalyan oyuncu için transfer yarışına Juventus da dahil oldu. La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Juventus gelecek sezonun hazırlık çalışmaları kapsamında Nicolo Zaniolo'yu da hedef listesine ekledi.

Siyah-beyazlılar gelecek sezonda takımlarını hem gençleştirmek hem yerli oyuncularla yola devam etmek istiyor. Finansal problemlerden dolayı 20 puanı silinen Juventus'un ise önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele edip edemeyeceği henüz netlik kazanmış değil...

Bu durumun takımdaki yıldız oyuncuların sezon sonu Juventus'tan ayrılmasına neden olabileceği ifade ediliyor.

İNGİLİZ EKİBİNİN BAŞKANINDAN ZANİOLO İTİRAFI

Leeds United Başkanı Andrea Radrizzani, "Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için çok çaba harcadık. Roma'ya bir oyuncu önerdik ama Roma'nın AB - Dışı oyuncu hakkı olmadığı için bu transferi gerçekleştiremedik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...