Tgrt Haber

Okan Buruk biletini kesti: Seferovic'in yerine Türk forvet!

30 Ekim 2022 19:42 - Güncelleme : 30 Ekim 2022 19:51
Okan Buruk biletini kesti: Seferovic'in yerine Türk forvet!
Galatasaray,Haris Seferovic,Deniz Undav,Okan Buruk

Galatasaray'da beklentilerin bir hayli altında kalan Haris Seferovic, teknik direktör Okan Buruk'un da gözünden düştü. Icardi'nin ilk 11'e girmesi ve Mertens ve Mata'nın artan performansı sonrası Seferovic formayı tamamen kaybetti. Yıldız oyuncuyla devre arasında yollar ayrılacak.

Sezona ilk 11'de başlayan Haris Seferovic yetersiz performansı nedeniyle formasını kaybetti. Okan Buruk yıldız golcünün biletini kesti. Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başlayan Galatasaray'da üstü çizilen Seferovic'in yerine gelecek isim de ortaya çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim, sezon başında Benfica'dan büyük umutlarla kiralanan ancak şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Haris Seferovic'le yollarını ayırmayı ciddi şekilde gündemine aldı.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; İsviçreli yıldızın ayrılığı durumunda alınabilecek isimleri masaya yatıran teknik direktör Okan Buruk ve futbol komitesinin hazırladığı listenin ilk sırasında Deniz Undav yer alıyor.

PREMİER LİG'DE TUTUNAMADI!

Belçika'da gösterdiği müthiş performansın ardından 8 milyon Euro karşılığında Brighton'ın yolunu tutan Türk forvet şu ana kadar Premier Lig'de büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Brighton formasıyla 7 resmi maçta sadece 122 dakika sahada kalabilen Deniz takımına 1 gollük katkı verdi.

Galatasaray 26 yaşındaki forveti kadrosuna katarak hem kadrosunu önemli bir golcüyle takviye etmek hem de yerli rotasyonuna kalite katmak istiyor.

26 maçta 17 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek takımının Belçika Jupiler Pro Lig'e çıkmasını sağlayan Deniz Undav geçtiğimiz sezon kariyerinin en önemli çıkışını gösterdi.

33 maçta 25 gol ve 10 asisle Belçika'da gol krallığına ulaşan Deniz Undav bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DENİZ UNDAV KİMDİR?

Futbola Almanya'da TSV Achim takımında başlayan Deniz Undav ilk profesyonel deneyimini TSV Havelse'de yaşadı. Ardından Braunschweig ve Meppen formalarını giyen genç forvet, 2020 yılında Belçika ekibi Union ile anlaştı.

Okan Buruk biletini kesti: Seferovic'in yerine Türk forvet!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...