Tgrt Haber

Milli futbolcu Ozan Kabak yeni takımına imzayı attı: İşte bonservis bedeli...

23 Temmuz 2022 13:56 - Güncelleme : 23 Temmuz 2022 14:36
Milli futbolcu Ozan Kabak yeni takımına imzayı attı: İşte bonservis bedeli...
Ozan Kabak,transfer

Schalke 04 tarafından kadroda düşünülmeyen milli futbolcu Ozan Kabak'ın yeni takımı belli oldu. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, 22 yaşındaki genç futbolcuyu transfer ettiğini duyurdu. Resmi imzayı atan Kabak, transfer nedeniyle çok mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi. İşte sözleşmenin ayrıntıları...

Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcu Ozan Kabak'ın yeni takımı belli oldu. Geçen sezon yeniden Bundesliga'ya çıkaya hak kazanan Schalke'nin yüksek maaşı nedeniyle elden çıkarmak istediği genç stoper, Bundesliga'da kaldı.

Bir başka Alman ekibi olan Hoffenheim ile anlaşan Ozan Kabak, bugün yeni takımına imzayı attı. Hoffenheim, genç savunmacıyı transfer ettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Ozan Kabak'ın bonservisi konusunda Schalke 04 ile anlaşmaya varıldığı ve 22 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Kabak yeni takımında 5 numaralı formayı giyecek.

https://twitter.com/tsghoffenheim/status/1550776868613373952

"ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM"

İmza töreninde duygularını dile getiren savunma oyuncusu, "Hoffenheim'e geldiğim için çok mutluyum. Almanya'nın, en heyecan verici ve özellikle genç oyuncuların başarıyla gelişimini sağlama konusunda ün salmış kulübüne geldim. Harika bir teknik ekiple çalışma fırsatı bulacağım için çok heyecanlıyım" değerlendirmesinde bulundu.

Milli futbolcu Ozan Kabak yeni takımına imzayı attı: İşte bonservis bedeli...

BONSERVİSİ 5 MİLYON AVRO

Almanya basınına göre, Hoffenheim, milli oyuncu için Schalke 04'e 5 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

Milli formayı 17 karşılaşmada giyen Ozan Kabak, geçen sezon kiralık olarak gittiği İngiltere temsilcisi Norwich City'de ise 11 lig maçında görev almıştı. Ancak genç futbolcu, burada geçirdiği sakatlık nedeniyle Schalke'ye geri dönmüştü.

Galatasaray'dan Stuttgart'ta transfer olan Ozan Kabak, kariyerinde Schalke 04, Liverpool ve Norwich City formaları da giydi.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...