Tgrt Haber

Ozan Tufan ezeli rakiple anlaştı!

14 Nisan 2022 20:56 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 21:00
Ozan Tufan ezeli rakiple anlaştı!

Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'de Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilirken, sarı-lacivertli kulübün ayrılığa izin vermek için milli futbolcudan 4.5 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtildi.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'la ilgili sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini yönetime iletti. Sarı-lacivertli yönetimin de Ozan'ı takımda tutmayı düşünmediği belirtildi.

"FENERBAHÇE: 4.5 MİLYON EURO GETİR, GİT...

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe yönetimi ile görüşmeler yapan Ozan Tufan alacaklarına karşılık bonservisini almak isterken, yönetimin milli futbolcuya 'Getir 4.5 milyon Euro bonservis bedeli, istediğin takımı git' restini çekti.

BEŞİKTAŞ'A İMZA ATACAK

Ozan Tufan'ın bonservis konusunu halletmesi durumunda sarı-lacivertli takımın ezeli rakibi Beşiktaş'a imza atacağı kaydedildi. 

Watford küme düşme hattından çıkmazsa Ozan'ın zorunlu satın alma opsiyonu devre dışı kalacak. Watford'un kümede kalması zor ihtimal olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...