Tgrt Haber
01 Kasım 2021 08:53

Pereira topun ağzında: Yıldız oyuncular Ali Koç'a şikayet edecek

Şampiyonluk hedefiyle girdiği sezonun ilk haftalarında iyi sonuçlar alan Fenerbahçe, bir anda darmadağın oldu. Sarı lacivertli camia alınan kötü sonuçların faturasını hocaya kesti. Ali Koç yönetimine de tepki var. Vitor Pereira ile yollar ayrılabilir. Takımdaki yıldız oyuncuların Pereira’yla ilgili rahatsızlıklarını bildirmek için Ali Koç’tan randevu talep ettiği öne sürüldü.

Pereira topun ağzında: Yıldız oyuncular Ali Koç'a şikayet edecek
fenerbahçe,vitor pereira,süper lig,ali koç

Sezon başının kahramanı Vitor Pereira bugün kapının eşiğinde. Taraftardan futbolcusuna herkes eleştiri oklarını Portekizli teknik adama çevirmiş durumda. Tribünler, “Vardır bir bildiği” sloganıyla destekledikleri Pereira’ya olan inancı kaybetti. Hocanın oyuncu tercihleri, değişiklikleri tam anlamıyla tribünleri hayal kırıklığına uğratıyor.

TANSİYON YÜKSEK

Samandıra’da da durum farklı değil. Oyuncuların morali bozuk, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Oyuncular ile teknik heyet arasında tansiyon yüksek. Pereira’yla bir toplantı yapacak Başkan Ali Koç’un Portekizliden oyun sisteminde değişiklik talep edeceği öne sürülürken, hocanın kötü gidişi durduramaması hâlinde gönderileceği iddia ediliyor.

KRİZ BÜYÜYOR: FUTBOLCULAR ÇOK GERGİN

Vitor Pereira’ya tavırlı olan tek isim Mesut Özil değil. Pelkas da Konya maçından oyundan alınınca hocaya tepki gösterdi. Yunan yıldızı Muhammed sakinleştirdi. Takımdaki yıldız oyuncuların Pereira’yla ilgili rahatsızlıklarını bildirmek için Ali Koç’tan randevu talep ettiği öne sürüldü.

KALESİ YIKILDI, SAVUNMA HATTI DAĞILDI

Sezon başından beri gol yollarında problem yaşayan Fenerbahçe, savunma gücüyle açık kapatıyordu. Ancak ligin ilk üç maçında kalesini gole kapatan sarı lacivertliler son üç haftada 7 gol yedi. Özellikle son karşılaşmada duran toptan yenen goller eleştiri konusu oldu.

'YILDIZ' KAVGASI

İlk döneminde Robin Van Persie ile anlaşmazlık yaşayan Vitor Pereira şimdi de Mesut Özil sınavından geçiyor. Takım kazanırken yokluğu sorgulanmayan Mesut’un yokluğu işler kötüye gidince Portekizli teknik adamın başına dert oldu. Yönetim de Pereira’dan Mesut konusunda rapor istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...