Tgrt Haber
10 Kasım 2021 19:19

Beşiktaş'a Miralem Pjanic'ten kötü haber! Barcelona'ya dönüyor...

Son dakika Beşiktaş haberi: Siyah beyazlılar, sezon başında Barcelona'nın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'i kiralık kadrosunda katarak büyük bir ses getirmişti. Transfer sonrası yıldız futbolcu, ayrılığının sebebinin Ronald Koeman olduğunu söylemişti. Bonservisi Barcelona'da bulunan Pjanic'in, Koeman'ın ayrılığının ardından Xavi'nin takımın başına geçmesiyle beraber Barcelona'ya dönme kararı aldığı iddia edildi.

Beşiktaş'a Miralem Pjanic'ten kötü haber! Barcelona'ya dönüyor...
Beşiktaş,Barcelona,Miralem Pjanic,Koeman,Xavi

Beşiktaş'ın sezon başında 1 yıllığına Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic için taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlılardaki geleceği belirsiz olan Boşnak yıldız, sezon sonu için kararını verdi.

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Miralem Pjanic, Koeman'ın Barcelona'dan ayrılmasının ardından Katalan devine dönüşü için hazırlık yapıyor. Yıldız futbolcu, 2022 Haziran'da Barcelona'ya dönmeyi planlıyor. Öte yandan Pjanic'in bu kararından Xavi'in Barcelona'ya dönüşünün etkili olduğu ifade edildi.

XAVI'YE HAYRANLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Pjanic, daha önce Xavi hakkında yaptığı konuşmada, "Barça maçlarını izlemeyi gerçekten çok seviyordum. Her zaman bir şeyler öğreniliyorsunuz. Xavi, Busquets ve Iniesta gibi oyuncular benim için örnek olmuştur." demişti.

Pjanic bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 8 maça çıkarken 4 gol 2 asist üretmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...