Tgrt Haber

Rachid Ghezzal Katar’a gitti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
31 Ekim 2022 19:45 - Güncelleme : 31 Ekim 2022 19:52
Rachid Ghezzal Katar’a gitti
Rachid Ghezzal,Beşiktaş

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Rachid Ghezzal, tedavisi için Katar’a gitti. 30 yaşındaki futbolcu, sakatlığını konusunda uzman bir ekip tarafından kontrolden geçecek.

Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal sakatlıktan kurtulamadı. Yaklaşık 2,5 ay önce sağ ayağından sakatlık yaşayan Cezayirli oyuncu, tedavisi için Katar’a gitti.   Katar’da uzman bir ekip tarafından kontrollere tabi tutulacak 30 yaşındaki oyuncu, tedavisinin ardından İstanbul’a geri dönecek.  

Süper Lig’in 2. haftasında oyananan Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Ghezzal’ın, sağ ayak tarak kemiği ve parmak eklemimde yırtık tespit edilmişti. Ağrıları azaldıktan sonra sahalara dönen Cezayirli oyuncu, iki hafta önce oynanan Trabzonspor maçında yeniden sakatlandı. Karşılaşmada yaşadığı adale sakatlığını atlatan Ghezzal, sağ ayağındaki ağrı nedeniyle tekrar tedaviye alındı.

Bu sezon 5 maçta forma giyen Ghezzal, 7 karşılaşmada görev yapamadı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...