Tgrt Haber

Radamel Falcao'dan Burak Elmas'a flaş yanıt! Son dakika transfer haberleri

04 Ağustos 2021 15:14
Radamel Falcao'dan Burak Elmas'a flaş yanıt! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Burak Elmas,Radamel Falcao,Sofiane Feghouli

Son dakika spor haberine göre; Galatasaray'da başkan Burak Elmas, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao ile görüştüğünü ve iki futbolcuyu kadroda düşünmediğini ilettiğini ifade etmişti. Falcao'dan Elmas'a yanıt gecikmedi. Kolombiyalı yıldız, “Kendine takım bul” diyen Başkan Burak Elmas’a yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas önceki gün yaptığı açıklamada, yüksek maaşları nedeniyle Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'yi takımda düşünmediklerini, iki yıldızdan da kulüp bulmalarını istediğini söylemişti. Elmas ile Falcao arasında geçen görüşmenin detaylarına ulaşıldı.

Takvim'in haberine göre; Kolombiyalı yıldız, "Kendine takım bul" diyen Elmas'a, "Ben Falcao'yum. Bugüne kadar istenmediğim hiçbir yerde durmadım" yanıtını verdiği belirlendi. Falcao'nun hemen menajeriyle temasa geçerek durumu aktardığı ve özellikle ABD'den takım arayışlarının başladığı öğrenildi. Tecrübeli yıldızla 2-3 ABD kulübü ilgileniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...