Tgrt Haber

Rıdvan Yılmaz'dan kötü haber: Yine sakatlandı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2022 18:57 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 19:13
Rıdvan Yılmaz'dan kötü haber: Yine sakatlandı!
Beşiktaş,Rangers,Rıdvan Yılmaz

İskoçya Premiership ekiplerinden Rangers'da forma giyen milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, 2.5 ay sonra Aberdeen ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Genç futbolcu, maçın henüz başında talihsiz bir sakatlık yaşayarak kenara gelmek zorunda kaldı.

Beşiktaş'tan İskoçya Premiership ekiplerinden Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, yeni takımıyla istediği forma şansını uzun bir süre yakalayamadı.

Hafta boyunca takımla birlikte iyi bir antrenman dönemi geçiren genç futbolcu, teknik direktörün gözüne girerek bu hafta oynanan Aberdeen maçına ilk 11'de başladı. Yılmaz, maçın henüz 8. dakikasında rakibine müdahalede bulunurken bir sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Rıdvan Yılmaz'ın yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından bir süre daha sahalardan uzak kalacağı bildirilirken, resmi açıklama ilerleyen saatlerde yapılacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...