Tgrt Haber

Sacha Boey'den transfer itirafı! Galatasaray...

16 Aralık 2021 20:33
Sacha Boey'den transfer itirafı! Galatasaray...
Sacha Boey,Galatasaray

Son dakika haberi: Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Rennes kulübünden 1 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı ve sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Sacha Boey, Fransız basınına façıklamalarda bulundu. Fransız sağ bek, birçok konu hakkında konuşurken, Galatasaray'a transferiyle ilgili de çarpıcı bir itirafta bulundu.

Uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımda yer alamayan ve geri dönüşe hazırlanan Sacha Boey, son olarak Kamerun Milli Takımı'na da seçildi. Galatasaray'ın büyük potansiyel beklediği Boey, Fransız bir gazeteciye verdiği özel röportaj ile itiraflarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"TELEFONUM BOZULDU ZANNETTİM"

"Transfer olduğumda Cumartesi günü arkadaşlarımla oturuyordum. Bir anda telefonum bozuldu zannettim. Sürekli takipçi geliyordu. 14 bin takipçim vardı. Gözlerime inanamadım. Telefon bozuldu sandım. Bir anda 50 bin takipçim oldu."

"CELTIC'İ REDDETTİM VE GALATASARAY'I SEÇTİM"

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen röportajda, "Celtic ile Galatasaray sana teklif yaptı. Sen Celtic'i seçmedin, neden?" şeklinde gelen soruya Sacha Boey, "Şuraya bir bak! Burası Türkiye'nin en büyük kulübü. İnanılmaz bir yer. Galatasaray inanılmaz bir takım. Burada kupalar kazanmak istiyorum" yanıtını verdi.

"BAŞKA FUTBOLCU İLE KARIŞTIRIYORLAR ZANNETTİM"

"Türkiye'ye geldim. Adeta bir rock star gibi karşılandım. Kameralar, taraftarlar... Halbuki futbolda çok bir şey göstermediğimin farkındaydım. Başka bir futbolcu ile karıştırdıklarını zannettim. Ama benden çok şey beklendiğinin de farkına vardım."

"HAKİMİ BENİM İDOLUM"

"Attığım golden sonra kayarak sevindim ve dizimi yaktım. Ama bana bir şey olmaz. PSG maçında Neymar'ı kolundan tuttum ve hiçbir yere gidemezsin dedim. İnanılmazdı. Ama Hakimi benim kahramanım. Muhteşem bir oyuncu. Modern bir sağ bek. İdolüm kendisi"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...