Tgrt Haber
23 Nisan 2023 17:02 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 17:09

Samsunspor şampiyon! Maç bitiminde büyük sevinç

11 yıl aradan sonra Süper Lige önceki hafta garantileyen Yılport Samsunpor, evinde Keçiörengücü'nü 4-1 mağlup ederek, ligi şampiyon tamamlamayı da garanti altına aldı. 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Samsunspor şampiyon! Maç bitiminde büyük sevinç
Samsunspor,Şampiyon

Spor Toto 1. Lig'de Samsunspor, önceki hafta takipçisi Eyüpspor'un sahasında Gençlerbirliği'ne yenilmesinin ardından Süper Lig'e yükselmeyi garatileyen ilk takım olmuştu. Karadenhiz ekibi bu hafta 33 bin taraftarı önünde Ankara Keçiörengücü’nü konuk etti. Mücadelede 4-1 üstünlükle ayrılan Kırmızı-Beyazlı ekip ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Samsunspor şampiyon! Maç bitiminde büyük sevinç

MAÇ SONU SAHAYA HÜCUM

Maçta ev sahibi ekibin gollerini 39'da Mücahit Albayrak, 52'de Tanque, 63'te Osman Çelik ve 66'da Fofana kaydetti. Konuk ekibin sayısı ise 82'de Anderson Cordeiro kaydetti.

Samsunspor şampiyon! Maç bitiminde büyük sevinç

Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Samsunspor puanını 69 yaptı. Play-off'a kalma mücadelesi veren Keçiörengücü ise 50 puanda kaldı. Maçın bitiş düdüğüyle Samsunspor tribünleri sahaya inip şampiyonluğu kutladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...