Tgrt Haber
07 Nisan 2024 22:00 - Güncelleme : 07 Nisan 2024 22:17

Son dakika! Süper Kupa Galatasaray'ın! Mauro Icardi golü attı, Fenerbahçe sahadan çekildi!

Son dakika haberi... Aralık ayında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak yaşananların ardından ertelenen Süper Kupa final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Mauro Icardi'nin attığı golün ardından 1-0 yenik duruma düştü ve sahadan çekildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Süper Kupa Galatasaray'ın! Mauro Icardi golü attı, Fenerbahçe sahadan çekildi!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Süper Kupa finali öncesinde Hatayspor’u tek golle mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ise Adana Demirspor’u evinde 4-2 yenerek ezeli rakibiyle olan puan farkını korudu.

Ligdeki maçların ardından gözler Süper Kupa finaline çevrildi.

İLK 11'LER

Fenerbahçe'nin 11'i: Furkan, Mustafa Emir, Efekan, Yusuf, Ümitcan, Muhammet, Görkem İbrahim, Kerem, Muhammet Zeki, Emirhan, Çağrı.

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan Kutlu, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi.

CANLI ANLATIM

1' | Maçta ilk düdük çaldı!

1' | GOL! Galatasaray, Mauro Icardi ile öne geçti: 1-0.

2' | FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ! Fenerbahçeli oyuncular kenardan gelen işaretle soyunma odasına gitti. 

3' | Oyuncuların hepsi sahadan çıktıktan sonra hakem Volkan Bayarslan, kısa bir süre yöneticilerle görüştü ve ardından maçı tatil etti.

5' | Galatasaraylı oyuncular hakemin kararının ardından tribünlere koştu ve taraftarıyla sevinç yaşadı.

7' | Galatasaraylı oyuncular 11'e 11 ayrıldı ve stadyuma gelen taraftarlar için antrenman maçı yaptı.

FENERBAHÇE MAÇA U19 TAKIMIYLA ÇIKTI!

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olayların ardından 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı.

3 Nisan tarihinde Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu.

TFF, Fenerbahçe’nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıktı. Sarı-lacivertliler, 11 dışında 4 yedekle Urfa'ya geldi.

Şanlıurfa'da süper derbi! - 1. Resim

GALATASARAY TAM KADRO SAHADA

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ve başkan Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla sahaya çıkma kararına rağmen Galatasaray’ın en iyi kadrosuyla sahada olacağını açıkladı.

Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin de A takımıyla sahaya çıkmasını istediğini belirtirken Okan Buruk da rakibin nasıl bir kadroya sahaya çıkacaklarını düşünmediklerini, kendilerinin en hazır kadro ile sahada olacaklarını söyledi.

Galatasaray as kadrosuyla maça başladı.

FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ, MAÇ TATİL EDİLDİ!

Fenerbahçe, 1. dakikada Mauro Icardi'nin golünün ardından sahadan çekildi.

Hakem kısa bir görüşmenin ardından maçı tatil etti. Galatasaraylı oyuncular, taraftarıyla kupa sevincini yaşadı. Ardından sarı-kırmızılı takım ikiye ayrılarak antrenman maçı yaptı.

Son kararı TFF verecek. Maçın Galatasaray'ın lehine 3-0 tescil etmesi bekleniyor.

BAŞKANLAR TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da tribünden takip etti.

Şanlıurfa'da süper derbi! - 3. Resim

BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDELERE

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasının bilet gelirleri de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen depremzede vatandaşlar için kullanılacak.

Bilet satışlarını gerçekleştirilen şirketin resmi internet sitesindeki bilgilere göre karşılaşmanın biletleri tükenirken, sarı-lacivertli ekibin U19 takımıyla sahaya çıkma kararı almasının ardından tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...