Tgrt Haber

Galatasaray’ın yeni golcüsü Haris Seferoviç’in kolundaki ay yıldız dövmesi gündem oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
20 Temmuz 2022 11:54 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 12:04
Galatasaray’ın yeni golcüsü Haris Seferoviç’in kolundaki ay yıldız dövmesi gündem oldu
Seferoviç,dövme,ay yıldız,galatasaray

Galatasaray’ın Benfica’dan 1 yıllığına kiraladığı Bosna Hersek kökenli İsviçreli milli futbolcu Haris Seferoviç’in ay-yıldız dövmesi sosyal medyada gündem oldu. Daha önce Almanya’da genç kızları kurtarmak isterken hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak’ın tişörtünü gol sonrası açan Seferoviç’in dövmesinin ‘Türk bayrağı’ olduğu şeklinde bazı kullanıcılar tarafından yorumlandı.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, gol yollarındaki sıkıntısını çözmek için Bosna Hersek asıllı İsveçli yıldız futbolcu Haris Seferoviç ile anlaştı. Benfica’dan 1 yıllığına kiralanan Seferoviç gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. Ailesi ile birlikte gelen Seferoviç’i sarı kırmızılı taraftarlar yalnız bırakmadı. Büyük destek ile karşılanan futbolcu havalimanından taraftarla birlikte tezahüratta bulunarak ayrıldı.

TUĞÇE İLHAM KAYNAĞI OLDU

30 yaşındaki futbolcu ile ilgili dikkat çeken ayrıntılar şimdiden Türk futbolseverlerin gönüllerini fethetti. 2014 yılında Eintracht Frankfurt forması giyen Seferovic, Borussia Dortmund ile oynanan maçta attığı gol sonrasında Tuğçe Albayrak’ın ismini tişört ile göstermişti. Hatırlanacağı üzere Tuğçe Albayrak Sırbistan kökenli gençler tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardım ederek kurtarmış daha sonra ise Sırbistan kökenli bir genç tarafından darp edilmişti.  Kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Albayrak'ın 26 Kasım'da beyin ölümü gerçekleşmiş, cenazesi ise 3 Aralık'ta toprağa verilmişti.

Galatasaray’ın yeni golcüsü Haris Seferoviç’in kolundaki ay yıldız dövmesi gündem oldu

TİŞÖRTÜ SATIŞA ÇIKARDI

Seferoviç, 30 Kasım 2020'de olan Eintracht Frankfurt-Borussia Dortmund karşılaşmasında attığı golden sonra seyircilere gösterdiği üzerinde, "Tugce=Medeni cesaret, melek, cesaret, saygı" yazılı tişörtü Bild gazetesine teslim etti. Bild tarafından ise tişört satışa çıkarıldı. Bild gazetesi Seferoviç'in Tuğçe'ye adadığı gol tişörütünden gelen parayı ise  ‘’Çocuklar İçin Bir Kalp’’ organizasyonuna bağışladı.

Galatasaray’ın yeni golcüsü Haris Seferoviç’in kolundaki ay yıldız dövmesi gündem oldu

SEFEROVİC’İN KOLUNDAKİ DÖVMENİN ANLAMI NE?

Galatasaray’ın yeni transferi Haris Seferoviç sarı kırmızılı takımın kadrosuna katılmasından ardından bu paylaşımın yanı sıra kolundaki dövme de dikkat çekti. Boşnak asıllı futbolcunun kolundaki ay yıldız dövmesinin ‘Türk bayrağı’ olduğu şeklinde kullanıcılar yorumlarda bulundu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...