Tgrt Haber

Derbide Semih Kılıçsoy'u izlemeye gelen scoutlar şaşkına döndü!

07 Mart 2024 15:31 - Güncelleme : 07 Mart 2024 15:33
Derbide Semih Kılıçsoy'u izlemeye gelen scoutlar şaşkına döndü!
Beşiktaş, Semih Kılıçsoy, A Milli Takım

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Avrupa'nın dev kulüplerinin scoutları, siyah-beyazlı takımın genç golcüsü Semih Kılıçsoy'u yerinde izledi. Ancak Semih'in oynatıldığı pozisyon scoutları şaşkına çevirdi.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Galatasaray derbisine santrforda başlarken kısa süre sonra Fernando Santos tarafından sol kanada kaydırıldı. İlk yarının ortalarında Cenk Tosun’la yer değiştiren Semih, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk derbiyi gol pozisyonuna giremeden tamamladı.

AVRUPA DEVLERİ TAKİPTE

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Semih Kılınçsoy, derbide Avrupa’nın önde gelen birçok kulübü tarafından yakından takip edildi. Arsenal, Tottenham, Aston Villa, Lille, Leipzig, Leverkusen ve Lyon’a bağlı scoutlar dev maç için İstanbul’a gelerek genç golcüyü statta izledi.

SCOUTLARIN SEMİH KILIÇSOY ŞAŞKINLIĞI!

Semih’in derbinin büyük bölümünde sol kanatta görev yapması scoutları şaşkına çevirdi.

Yabancı scoutların, golcü futbolcunun merkez santrfor pozisyonunda oynarken çok daha faydalı olduğuna vurgu yaptıkları aktarıldı.

DERBİDE BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Sol kanatta yoğun markaj altında kalan Semih Kılıçsoy’un hücum hattından uzaklaşıp sürekli savunmaya yardım ettiğinin altını çizen scoutlar, genç yıldızın bu nedenle yeteneklerini sahaya yansıtamadığını ifade etti.

Semih derbide Barış Alper ile Kaan Ayhan’ın yoğun markajı altında kalmış ve beklentilere yanıt verememişti.

Semih Kılıçsoy'u izlemeye gelen scoutlar şaşkına döndü! - 1. Resim

SANTRFORDA 3 MAÇTA 4 GOL ATMIŞTI

Beşiktaş'ın Trabzonspor, Konyaspor ve İstanbulspor’u aynı skorla 2-0 yendiği lig maçlarında 4 gol atmayı başaran Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda santrfor pozisyonunda görev yapmıştı.

Bu maçlarda sol kanatta yer alan Cenk Tosun da iyi performans sergilemiş ve 1 gol, 2 asiste imza atmıştı.

MİLLİ TAKIM YOLU AÇILDI

Beşiktaş’ta kısa sürede gösterdiği performansla beğeni toplayan Semih Kılıçsoy’a A Milli Takım’ın kapısı da açılıyor.

Vincenzo Montella’nın 22-26 Mart’ta Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosuna Semih Kılıçsoy’u çağırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...