Tgrt Haber
03 Ekim 2022 08:47 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 08:55

Şota ile yolları ayıran Acun Ilıcalı'nın listesinde favori! Sergen Yalçın’ın yeni takımı belli oldu

Son olarak Süper Lig’de Beşiktaş’ı çalıştıran başarılı teknik direktör Sergen Yalçın’ın yeni adresi belli oldu. Uzun zamandır futboldan uzak bir yaşam süren Yalçın’ın Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
Şota ile yolları ayıran Acun Ilıcalı'nın listesinde favori! Sergen Yalçın’ın yeni takımı belli oldu
Sergen Yalçın,,Hull City

Süper Lig’de Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ancak daha sonra yolları ayıran  Sergen Yalçın yaklaşık 1 yıl aradan sonra yeni takımının başına geçmeye hazırlanıyor. İngiltere’de Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de  Şota Arveladze dönemi sona erdi. Taraflar arasında yapılan görüşmede ‘anlaşmazlık’ çıktı ve yol ayrımı kararı çıktı.

ANDTY DAWSON TAKIMIN BAŞINDA

Hull City'de Şota Arveladze sonrası geçici olarak takımın başında Andy Dawson yer alıyor. Konuya ilişkin Acun Ilıcalı, "Odak noktamız şimdi Andy'ye ve takıma destek olmak" ifadelerini kullanmıştı.

6 İSİM GÜNDEMDE

Hull City’nin patronu Acun Ilıcalı, kulübü daha iyi bir noktaya taşımak adına en iyi adayı aradıklarını ifade ederken Hull Live, okuyucularına sunduğu ankette Sean Dyche, Rob Edwards, Javi Garcia ve Sabri Lamouchi'nin yanı sıra Türkiye'den Fatih Terim ve Şenol Güneş'in isimlerini öne çıkardı.

SERGEN YALÇIN İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Hull'un da yer aldığı Yorkshire bölgesinin en önemli haber kaynaklarından Yorkshire Post, Hull City'de yeni menajerlik adına favori ismin Sergen Yalçın olduğunu belirtti.

 

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...