Tgrt Haber
25 Eylül 2022 19:47 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 20:12

Sergio Oliveira'yı izlemeye geliyorlar!

Galatasaray haberleri: Sarı-kırmızılılar, yaz transfer sezonunu oldukça yoğun geçirmiş ve Mertens, Icardi, Mata, Torreira gibi yıldızlarla birlikte, Sergio Oliveira'yı da kadrosuna katmıştı. Galatasaray'da yeniden formunu yükseltmeye başlayan Sergio Oliveira'ya, müjdeli bir haber geldi.

Sergio Oliveira'yı izlemeye geliyorlar!
Galatasaray,Sergio Oliveira

Galatasaray, yaz transfer sezonunda önemli isimleri kadrosuna katarken, orta sahasının maestrosu olarak Sergio Oliveira'da karar kılmıştı. Sarı-kırmızılılar, Oliveira'nın haricinde Mertens, Icardi, Mata gibi dünya yıldızlarına da imza attırarak dünya basının gündemine girmişti.

Geçtiğimiz sezon Taylan - Berkan ikilisiyle orta sahada istenen performansı gösteremeyen Cimbom, bu sezon yeniden bir yapılanmaya girdi. Lige iyi başlangıç yapan Torreira - Oliveira ikilisinden şu ana kadar memnun kalındı.

Sergio Oliveira, uzaktan çektiği sert şutların çoğunda direğe takılmış ve Galatasaray adına rakipleri tehdit eden bir unsur olmuştu.

MİLLİ TAKIMA DÖNEBİLİR!

Yükselen formunun ardından Oliveira'ya müjdeli bir haber geldi. 30 yaşındaki futbolcu için ülkesine dair önemli bir gelişme yaşandı.

Takvim'in haberine göre Oliveira, özlem duyduğu milli formaya geri dönebilir.

Galatasaray'ın orta sahadaki maestrosu için, Portekiz Milli Takımı gündeme geldi. İddiaya göre, Galatasaraylı yıldızı Portekiz Milli Takım yetkilileri, yeniden takibe aldı. Portekiz Milli Takım yetkililerinin, Oliveira'yı önümüzdeki maçlarda izleyeceği kaydedildi.

MİLLİ FORMAYA HASRET KALDI

Sergio Oliveira, 1 yılı aşkın süredir Portekiz Milli Takım formasını giymiyor. Oliveira, daha önce 13 kez Portekiz Milli Takım formasını giymişti. 30 yaşındaki futbolcu son olarak 27 Haziran 2021'de Belçika önünde görev yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...