Tgrt Haber

Seyirci futbola doyacak: 6 günde iki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 23:38 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 23:53
Seyirci futbola doyacak: 6 günde iki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi!
Fenerbahçe,Galatasaray,Süper Lig,

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali’ni 30 Aralık’ta gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Finalin, Büyükekşi’nin söylediği şekilde oynanması halinde 24 Aralık’ta Süper Lig’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasından yalnızca 6 gün sonra ezeli rakipler yeniden karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Finali ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Süper Kupa finalini kesin olarak 30 Aralık’ta oynatmayı planladıklarını duyurdu.

Büyükekşi’nin duyurduğu tarihin resmiyete kavuşması halinde Fenerbahçe ile Galatasaray; 24 Aralık ve 30 Aralık’ta yani 6 gün arayla Süper Lig ve Süper Kupa Finali’nde karşı karşıya gelecekler.

LİG’E YENİ MARŞ VE LOGO

Öte yandan Tivibu Spor canlı yayınında TFF’nin lige getirmeyi planladığı yeniliklerle ilgili de konuşan Büyükekşi, Süper Lig’in yeni bir logosunun olacağını ve marş için çalışmaların sürdürüldüğünü ve Şampiyonlar Ligi ekibinde çalışan kişilerle ortaklaşa iş yürüttüklerini dile getirerek, “Ünlü besteci Garo Mafyan Şampiyonlar Ligi’ndeki gibi bir marş hazırlıyor. Süper Lig’in bir marşı olacak ve her maç öncesi o marş çalacak. Süper Lig’e yeni bir logo da yapacağız. Şampiyonlar Ligi ile çalışan kişiyle çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...