Tgrt Haber
10 Kasım 2021 19:02

Fenerbahçe'nin Sinan Bolat transferine bonservis engeli!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de son 4 haftada yalnızca 1 puan alabilen Fenerbahçe, kötü gidişi dur diyemedi ve taraftarının tepkisini çekti. Yaşanan sakatlıklar sonrası ocak ayı transfer döneminde kadroya bir de kaleci katmak isteyen Kanarya'nın gündemindeki Sinan Bolat'tan kötü haber geldi

Fenerbahçe'nin Sinan Bolat transferine bonservis engeli!
Fenerbahçe,Sinan Bolat

Fenerbahçe başta olmak üzere Süper Lig'den birkaç takımla daha ismi anılan Sinan Bolat hakkında sıcak gelişme yaşandı. Belçika ekibi Gent'te forma giyen Sinan Bolat'ın ocak ayında olası ayrılışına kulübü sıcak bakmıyor. Gent'in Bolat için yaklaşık 3 milyon Euro istediği öğrenildi.

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un düzenli olarak kadroya dahil ettiği Sinan Bolat, Gent ile bu sezon ligde tüm maçlarda 90 dakika forma giydi. Ajansspor'un haberine göre ülkemizde daha önce Kayserispor ve Galatasaray formaları da giyen 33 yaşındaki Sinan Bolat'ın güncel piyasa değeri 2 milyon Euro...

SİNAN BOLAT KİMDİR?

3 Eylül 1988 Kayseri doğumlu olan Sinan Bolat, Türk millî kalesini de korumuştur ve şu an Galatasaray’da forma giymektedir. Belçika vatandaşlığına da olan Sinan Bolat, daha 5 yaşında ailesinin göçtüğü Belçika’da Neerpelt futbol külübünün alt yapısında kaleciliğe başladı. Ailesi Zonhoven’e taşınınca buranın takımına girdi. 7 yaşında Racing Genk takımın alt yapısına girdi ve sırasıyla Standar Liege, Porto, Kayserispor takımlarında oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...