Tgrt Haber

Sofiane Feghouli Süper Lig'e dönüyor! Prensipte anlaştılar

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Kasım 2022 10:29 - Güncelleme : 26 Kasım 2022 14:09
Sofiane Feghouli Süper Lig'e dönüyor! Prensipte anlaştılar
feghouli

Galatasaray'da forma giydiği 5 sezonun ardından sezon sonunda sözleşmesi sona eren kulüpsüz kalan Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli yeniden Türkiye yolunda. 32 yaşındaki futbolcuya Süper Lig'den talip çıktı. Taraflar prensipte anlaşmaya vardı. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir kulübe imza atmayan ve aylardır boşta olan Sofiane Feghouli Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Sarı kırmızılılardan ayrıldıktan sonra adı birçok ekiple anılan Cezayirli yıldız, görüştüğü kulüplerle imza aşamasına gelemeyince boşta kalmıştı. Feghouli'ye Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'ün talip olduğu öğrenildi.

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

Çok sevdiği ve düzenini kurduğu İstanbul'da kalmak için Fatih Karagümrük'ün teklifine sıcak bakan 32 yaşındaki futbolcu, ilk temasların ardından İstanbul ekibiyle prensipte anlaşmaya vardı. Feghouli, transferin gerçekleşmesi halinde ara transfer döneminden sonra forma giyebilecek.

GALATASARAY'DA İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTİRDİ

5 sezon Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli, 162 karşılaşmada görev yaptı. Bu müsabakalarda 34 gol ve 32 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu, sarı kırmızılılarda yaşadığı peş peşe 2 şampiyonlukta da büyük pay sahibi olmuştu. Ancak kalan 3 sezonda performansı düşen Feghouli, beklentilerin altında kalmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...