Tgrt Haber
07 Nisan 2024 17:40 - Güncelleme : 07 Nisan 2024 19:24

Son dakika! Arda Turan'ın Eyüpspor'u tarihinde ilk kez Süper Lig'de!

Son dakika haberi... Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk için sahaya çıktı. İstanbul ekibi bugün Altay'ı mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Arda Turan'ın Eyüpspor'u tarihinde ilk kez Süper Lig'de!

Trendyol 1. Lig'in 29. hafta mücadelesinde Eyüpspor, Altay'ı konuk etti. İstanbul ekibi karşılaşmayı 4-1 kazanarak 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu.

Eyüpspor'a galibiyeti getiren goller Bruno(2), Recep Niyaz ve Regattin'den geldi. Altay'ın tek sayısını Deniz Kadah kaydetti.

EYÜPSPOR TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİG'DE!

Bu galibiyetle Eyüpspor puanını 67 yaptı ve 3. sırada yer alan 50 puanlı Sakaryaspor ile olan farkı 5 hafta kala 17'ye çıkardı ve Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

İstanbul ekibi, şampiyonluğunu ilan ederek tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

BAKAN BAK'TAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında aldığı sonuçla Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım olan Eyüpspor'u tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında, "Trendyol 1. Lig'de oynanan 29. hafta maçlarının ardından Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım olan Eyüpspor'u kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum. Tarihinde ilk kez Süper Lige yükselen Eyüpspor'a önümüzdeki sezon mücadele edeceği Süper Lig'de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN DA TARİHE GEÇTİ!

Eyüpspor'un genç teknik direktörü Arda Turan stada çocuklarıyla geldi. Altay'ı devirerek şampiyon olan Arda Turan, Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkaran ilk teknik direktör olarak tarihe geçti.

Son dakika! Arda Turan'ın Eyüpspor'u tarihinde ilk kez Süper Lig'de! - 1. Resim

ALTAY KÜME DÜŞTÜ

Ligde 15 puanla 17. sırada yer alan Altay, Eyüpspor'a kaybederek Trendyol 1. Lig'e veda etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...