Tgrt Haber
03 Haziran 2022 09:19 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 09:39

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Trezeguet Kartal oluyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Siyah-beyazlılar Mısırlı Trezeguet ile her konuda, Aston Villa ile kiralık ücretinde anlaşma sağladı. Satın alma opsiyonu için de görüşmelerde sona gelindi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Trezeguet Kartal oluyor
Beşiktaş,Trezeguet,transfer

Beşiktaş, Cyle Larin'den boşalan sol kanat mevkisi için turnayı gözünden vurmaya hazırlanıyor. Larin'in yüksek ücret talebi ve N'Koudou'nun sık sık sakatlanması nedeniyle bu bölge için nokta atışı yapmak isteyen siyah-beyazlılar aradığı ismi gökte ararken yerde buldu. Bonservisi Aston Villa'da bulunan ve geçen sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Trezeguet'in yeni adresi Kara Kartal olacak. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ilk olarak Trezeguet ile anlaşmaya vardı. Başakşehir'de tekrar forma giymek istemeyen 27 yaşındaki oyuncu Beşiktaş için çok heyecanlı...

ANLAŞMA SAĞLANDI

Siyah-beyazlı idareciler transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Trezeguet'nin, Aston Villa'dan kazandığı 3,1 milyon Euro'nun yarısının ödenmesi konusunda da anlaşmaya varıldı. Kartal ayrıca kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunması için ısrarcı. Aston Villa'nın opsiyonu 8 milyon Euro olarak belirlemek istediği öğrenildi. İki kulübün bu konuda pazarlıkları devam ederken, olumlu geçen görüşmeler sebebiyle Trezeguet'nin Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. 

BEŞİKTAŞ’A GOLÜ VAR

Beşiktaş'a karşı Süper Lig'de beş maçta oynayan Trezeguet, bunların üçünde gol sevinci yaşadı. Son olarak bu sezon siyah-beyazlıların sahasında Başakşehir'le 2-2 berabere kaldığı maçta da açılış golü Mısırlı yıldızdan gelmişti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...