Tgrt Haber

Son dakika! Süper Kupa'nın hakemi belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 15:13 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 15:39
Son dakika! Süper Kupa'nın hakemi belli oldu
Galatasaray,Fenerbahçe,Süper Lig,Süper Kupa,Hakem

Son dakika haberi: Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Trendyol Süper Lig'de geçen sezonu şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. 

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında dün oynanan derbide her iki takımda 1 puana razı olmuştu. Derbide yaşananlarla birlikte Süper Kupa maçının daha da heyecanlı geçeceği düşünülüyor.

DEV DERBİ BİTİGEN'E EMANET

Oyuncuların mücadelesinin yanı sıra maçı yönetecek hakemde merak konusuydu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyi hakem Abdulkadir Bitigen yöneteceği duyuruldu.

Açıklamada; Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Mustafa Savranlar üsteleneceği aktarıldı. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Volkan Bayarslan yapacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...