Tgrt Haber
08 Nisan 2024 21:29 - Güncelleme : 08 Nisan 2024 22:12

Son dakika! TFF seçim tarihini duyurdu!

Son dakika haberi... Bugün bazı kulüplerden gelen tepkilerinin ardından TFF seçime dair bir açıklama yaptı. Federasyon, Olağan Mali Genel Kurul'un 18 Temmuz'da seçimli olarak yapılacağını resmen duyurdu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! TFF seçim tarihini duyurdu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz günlerde 18 Temmuz'daki genel kurulun seçimli olarak yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün ve bugün başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere bazı Süper Lig ekipleri bu karara tepki göstererek seçimin daha erken bir tarihte yapılmasına yönelik TFF'ye çağrıda bulundu.

Federasyon gelen tepkilerin ardından seçim tarihine yönelik bir açıklama yaptı.

"SEÇİM 18 TEMMUZ'DA YAPILACAK"

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir." denildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...