Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 10:33

Fenerbahçe'nin yeni transferi Steven Caulker'a Süper Lig'den 3 talip! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre; Sarı-lacivertliler, bir süre önce sezon başında kadrosuna kattığı Steven Caulker'ı gözden çıkarmış ve gelen teklifleri değerlendirmeye almaya başlamıştı. Edinilen bilgilere göre; Vitor Pereira'nın kadrosunda düşünmediği Caulker'a Süper Lig'den talipler çıktı. Buna göre Gaziantep FK, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor, yıldız futbolcuyu renklerine katmak istiyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Steven Caulker'a Süper Lig'den 3 talip! Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Vitor Pereira,Steven Caulker,Gaziantep FK,Aytemiz Alanyaspor,Yeni Malatyaspor

Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk transferi olmasına karşın Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın olumsuz rapor verdiği İngiliz stoper Steven Caulker'a Süper Lig kulüplerinin ciddi ilgisinin olduğu belirtildi. Takvim'in haberine göre; bu kulüplerin Gaziantep FK, Aytemiz Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor olduğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'un Sadık Çifpınar ile de ilgilendiği biliniyor. Ancak bu 3 kulüp içerisinde en çok istekli olan ise Gaziantep. Teknik direktör Erol Bulut'un Alanyaspor'da hocalığını yaptığı İngiliz stoperde ısrarlı olduğu ifade ediliyor. Gelen bilgilere göre Erol Bulut'un Fener'de kalması durumunda da Caulker'n transferini talep edecekti. İngiliz stoper ile ilgili bu hafta içerisinde somut bir adım atılmasının yüksek ihtimal olduğu da öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...