Tgrt Haber

Ümraniyespor'dan Ronaldo'ya transfer teklifi: Come to Ümraniye

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2022 17:19 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 17:47
Ümraniyespor'dan Ronaldo'ya transfer teklifi: Come to Ümraniye
ronaldo,Ümraniyespor

Manchester United'da kendisine ihanet edildiğini söyleyerek kulübü ve yöneticileri yaylım ateşine tutan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya Süper Lig'den sürpriz bir talip çıktı. İngiliz ekibiyle gemileri yakan ve adı son dönemde Galatasaray ile anılan yıldız futbolcuya Ümraniyespor'dan davet geldi.

"Manchester United'da ihanete uğradım" diyen Cristiano Ronaldo'nun ara transferde takımdan ayrılması beklenirken, yıldız futbolcu için şimdiden talipler çıkmaya başladı. 

Manchester United'da yedek kulübesine hapsolan ve ayrılmak için gün sayan Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda da sıkıntılı günler yaşıyor. Bruno Fernandes ve Cancelo'dan ilginç tepkiler gören Ronaldo, gündemin zirvesine oturdu.

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Ronaldo'nun son zamanlarda yaşadıkları hayranlarını kahretti. Futbol dünyasından büyük destek gören Cristiano Ronaldo'ya Süper Lig ekibi Ümraniyespor da mesaj yolladı.

"BURADA HAİN YOK"

Kulübün sosyal medya ekibi yıldız futbolcuya montajla Ümraniyespor forması giydirip video paylaştı. Paylaşılan videoya, "Come to Ümraniye Ronaldo. Burada hain yok. Sadece barış var" notu düşüldü.

Ümraniyespor'dan Ronaldo'ya transfer teklifi: Come to Ümraniye

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer Gaygısız 16 Kasım 2022 18:56

DENİZLÎ SPORA GEL LAAAA

Sonraki Haber Yükleniyor...