Tgrt Haber
21 Mart 2022 16:28 - Güncelleme : 21 Mart 2022 17:38

Süper Lig'de istifa şoku! Göztepe Başkanı Mehmet Sepil görevini bıraktı

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattında bulunan Göztepe'de Mehmet Sepil başkanlık görevinden istifa etti. Söz konusu istifanın, Chelsea'yi elden çıkaracak olan Rus iş insanı Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları sonrası gerçekleşmesi dikkat çekti.

Süper Lig'de istifa şoku! Göztepe Başkanı Mehmet Sepil görevini bıraktı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Kulüp Başkanı Mehmet Sepil görevinden istifa etti. 8 senedir başkanlık yaptığını hatırlatan Sepil, şu ifadeleri kullandı:

“Büyük bir onurla yürüttüğüm Göztepe Spor Kulübü Başkanlık görevimden ve yönetim kurulu başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettim. Göztepe Spor Kulübünün sorumluluklarını devralacak yeni bir yönetim oluşmasında tek önceliğim ve hassasiyetim, kulübümüzü yeni bir heyecanla şu an bulunduğu konumdan daha iyi noktalara getirebilecek olmasıdır.”

'ABRAMOVICH SATIN ALACAK' İDDİASI

Rusya-Ukrayna savaşının yaptırımlarından etkilenen ve satışa çıkardığı Avrupa devi kulübü Chelsea'ye İngilizler tarafından el konulan Rus iş insanı Roman Abramovich'in Türkiye'de bir kulübe yatırım yapabileceği ifade edildi.

İngiliz The Telegraph Gazetesi, Abramovich'le ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı. Thom Gibbs imzalı haberde Abramovich'in Göztepe'ye yatırım yapabileceği belirtildi. Haberde Abramovich'in yatırım yapabileceği kulüplerle ilgili öneriler sıralandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...