Tgrt Haber
23 Nisan 2022 21:08 - Güncelleme : 23 Nisan 2022 21:22

Tartışmalı penaltıya Adana Demirspor isyan etti!

Son dakika spor haberi: Trabzonspor’un Adana Demirspor deplasmanında 4. dakikada Edin Visca ile kazandığı penaltı ve daha sonra penaltının tekrar edilmesine Adana cephesi isyan etti.

Tartışmalı penaltıya Adana Demirspor isyan etti!

Spor Toto Süper Lig’in 34. Hafta mücadelesinde lider Trabzonspor’un Adana Demirspor’a konuk olduğu maçın ilk dakikalarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Maçın 4. dakikasında ceza sahası içinde Simon Deli’nin Visca’ya yaptığı müdahale sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Abdülkadir Ömür kaleci Muric’e takıldı.

Pozisyon öncesi Adana Demirsporlu futbolcular ceza sahası içine girdiği için VAR hakemi Özgür Yankaya’nın uyarısıyla penaltıyı tekrar ettirdi.

Tekrarlanan penaltı atışını kullanan Bruno Peres topu ağlara göndererek takımını kritik maçta 1-0 öne geçirdi. Bruno Peres, Trabzonspor formasıyla ilk golünü attı.

Adana Demirspor cephesi bu karara isyan ederken sosyal medyada taraftarlar penaltını kararına tepki gösterdi.

Tartışmalı penaltıya Adana Demirspor isyan etti!

(Görüntü BeINSports'tan alınmıştır.)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...