Tgrt Haber
25 Eylül 2022 18:02 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 18:18

Teknik direktör isyan etti ardından istifasını sundu: Para pul yok, destek yok, benden de bu kadar

TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, ligin 6. haftasında Kastamonuspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından isyan etti ardından istifasını açıkladı. Yeterli desteğin yapılmadığını belirten Kalafatoğlu "Para pul yok. Burası da destek vermiyor. Pazar halkı da destek vermiyor. Tamam o zaman benden de bu kadar" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
Teknik direktör isyan etti ardından istifasını sundu: Para pul yok, destek yok, benden de bu kadar
TFF,Teknik Direktör,İstifa

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6. hafta maçında Pazarspor, sahasında Kastamonuspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından isyan etti. Oyuncularının 6 maçın 5'nde çok iyi oynadıklarını belirten Kalafatoğlu, hiç kimseden destek gelmediğini söyledi.

"ALLAH'IN BİR KULU SAHİP ÇIKMIYOR"

Kalafatoğlu açıklamalarının devamında "Benim tepkim burada mülki amir yok mu? Burada Belediye Başkanı yok mu? Burada STK'lar yok mu? Çocuklar burada mücadele ediyor ama Allah'ın bir kulu sahip çıkmıyor" ifadeleriyle isyan etti.

Teknik direktör isyan etti ardından istifasını sundu: Para pul yok, destek yok, benden de bu kadar

"YETER KARDEŞİM, ÇOCUKLARIN HAKKINI NİYE YİYORSUNUZ?"

Oyuncularının tek başına mücadele ettiğini ve haklarının yendiğinin altını çizen Kalafatoğlu, "Yeter kardeşim. Bu çoluk çocuğun hakkını niye yiyorsunuz. Zaten para pul yok. Burası da destek vermiyor. Pazar halkı da destek vermiyor. Tamam o zaman benden de bu kadar. Mustafa Kalafatoğlu olarak benden bu kadar. Herkes hakkını helal etsin. Benden bu kadar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...