Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 23:22 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 05:30

Torreira Galatasaray'a imzayı attı! İşte İstanbul'a geliş tarihi...

Galatasaray taraftarlarının uzun süredir beklediği 6 numara transferi sonunda gerçekleşti. Sarı kırmızılılar, Arsenal'in orta saha oyuncusu Lucas Torreira'yı kadrosuna kattı. Uruguaylı futbolcunun İstanbul'a geliş tarihi de belli oldu.

Torreira Galatasaray'a imzayı attı! İşte İstanbul'a geliş tarihi...
Lucas Torreira,Galatasaray,transfer

Galatasaray; Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'den sonra orta sahaya yıldız bir oyuncu takviyesi daha yaptı. Sarı-kırmızılılar bir süredir temaslarını sürdürdüğü Uruguaylı yıldız Lucas Torreira'yı kadrosuna katmayı başardı.

TRANSFERİ DUYURDULAR: İMZALAR ATILDI

İngiliz devi Arsenal ile bonservis pazarlıklarında anlaşma sağlanmasının ardından 26 yaşındaki futbolcu da ikna edildi ve transfer resmiyet kazandı. Ünlü gazeteci Fabricio Romano sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sözleşme görüşmeleri mutlu sonla bitti ve Torreira, Milano'da Galatasaray ile resmi sözleşmeye imza attı" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün KAP bildiriminin ardından oyuncu İstanbul'a gelecek.

İSTANBUL'A GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Galatasaraylı yöneticiler ile futbolcunun menajeri arasında yapılan son görüşmelerde de herhangi bir pürüz çıkmayınca transfer prensipte sonuçlandı. Uruguaylı futbolcunun cumartesi akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması beklenen Torreira için Galatasaray yönetiminin de görkemli bir imza töreni planladığı öğrenildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...