Tgrt Haber

Torrent'in derbi hedefi: Fenerbahçe'yi yenip Galatasaray'ın başında kalmak

06 Nisan 2022 07:20 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 07:27
Torrent'in derbi hedefi: Fenerbahçe'yi yenip Galatasaray'ın başında kalmak

Galatasaray’ın teknik direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe maçına başka gözle bakıyor. Burak Elmas’ın ardından geleceği belirsiz olan Katalan teknik adam, derbiyi kazandıkları takdirde önümüzdeki sezon da takımın başında kalacağını düşünüyor.

Galatasaray’da gözler pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde. Domènec Torrent, değişecek yönetime rağmen görevine devam etmek ve Kadıköy’de alınacak galibiyetle de bu yolda sağlam bir adım atmak istiyor. Uzun süredir sarı lacivertlileri analiz eden İspanyol adam kafasında oynatacağı sistemi de belirlemişti. Zorlu mücadelede Barcelona maçlarındaki gibi bir anlayışla geride alan daraltıp, pas yollarını kapatıp kapılacak toplarla da Kerem’i buluşturup rakibi dengesiz yakalamayı planlamıştı.

SAKATLIKLAR İŞİ BOZDU

Ancak önce Mustafa’nın Mısır Millî Takımı’ndan sakat dönmesi, daha sonra da Kerem’in durumundaki belirsizlik İspanyol teknik adamı mecburi değişiklik yapmaya sevk etti. Kerem’den gelecek haberi beklerken alternatif oyun planı kurgulayan Torrent, kalabalık ve daha ilerde konumlandırılmış orta saha düzeni deniyor. Emre ve Morutan ile de bire bir ilgilenen Torrent, topa daha çok sahip olup ileride basan bir takım hedefliyor. Torrent, son kararını ise cuma günü Kerem’den gelecek habere göre verecek.

CICALDAU’NUN TALİBİ ÇOK

Galatasaray’daki inişli çıkışlı performansıyla eleştirilen Cicaldau’nun talipleri artıyor. İtalyan ekiplerinden Sampdoria ve Atalanta’nın yakın takibinde olan Rumen oyuncuyu İspanyol Real Betis’in de listeye aldığı ve resmî teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

YENİ BAŞKAN ADAYLARI

Öte yandan Eşref Hamamcıoğlu ile beraber başkanlığa talip olan Metin Öztürk bugün topladığı imzaları teslim edecek ve adaylığını resmîleştirecek. Bir önceki seçimde de ilk başvuruyu yapan Öztürk’ün yönetim kurulu listesinde değişiklik yapmayı düşünmediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...