Tgrt Haber
14 Ekim 2021 07:32

Trabzonspor için Fenerbahçe maçının önemi: Üç puandan öte

Fırtına kazanırsa lider olacak, psikolojik üstünlük sağlayacak, Avcı’nın iç sahadaki büyük maç hasreti dinecek, yenilmezlik serisi sürecek.

Trabzonspor için Fenerbahçe maçının önemi: Üç puandan öte
fenerbahçe,,süper lig,,trabzonspor,,maç,

Süper Lig’de pazar günü süper bir final var… Lider Fenerbahçe, en yakın takipçisi Trabzonspor’a misafir olacak. 3 puanlı maç bordo mavililer adına daha farklı anlamlar ifade ediyor. Satışa çıkan biletleri tükenen ve 20 bin taraftarın tribünde olacağı mücadelede Fırtına’nın gülmesi demek liderin el değiştirmesi anlamına geliyor. Karadeniz ekibi 20maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Rakibin Fenerbahçe olması Trabzonspor adına ayrı bir motivasyon kaynağı olurken teknik direktör Abdullah Avcı adına ise iç sahada büyük takımlara ilk galibiyetini alma maçı. İşte hepsi üç puana bağlı olan istenilen sonucun alınması durumunda bordo mavililerde psikolojik üstünlük de sağlanmış olacak. Takımın öz güveni daha da pekişecek. Şampiyonluk inancı ve söylemleri daha da güçlenecek.

HAMSIK İSTEKLİ: TOP AVCI’DA

Millî takımda sakatlanan ve adalesinde çekme bulunan Marek Hamsik’in kesin durumu bugünkü MR sonrası netlik kazanacak. Şu anki tahminlere göre oynaması zor olan ancak kritik maçta takımı yalnız bırakmak istemeyen Slovak oyuncu konusunda son kararı sağlık ekibiyle görüştükten sonra Abdullah Avcı verecek.

GÜÇ GÖSTERİSİ

Trabzon, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti. Ayak tenisinin oynandığı Nwakeme, Denswill, Yusuf Sarı’nın güç gösterisi yaptığı idmanın bir bölümünde Nwakaeme eldivenleri giyip kaleye geçti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...