Tgrt Haber

Trabzonspor, Edin Visca transferini takasla bitirecek

17 Kasım 2021 18:55
Trabzonspor, Edin Visca transferini takasla bitirecek
Süper Lig,Trabzonspor,Yusuf Sarı,Edin Visca,Başakşehir

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'in ilk 12 haftasında topladığı 30 puanla liderlik koltuğunda oturan namağlup Trabzonspor'da ara transfer çalışmaları başladı. Gervinho'nun sakatlanıp sezonu kapatmasıyla sağ kanat arayışlarına hız veren bordo-mavililerde rota yeniden Edin Visca'ya çevrildi. Trabzonsporlu yöneticiler, Başakşehir'le görüşmelere başlarken, İstanbul ekibinin yöneticileri ise Boşnak yıldıza karşılık Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'yı istedi.

Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına 1.5 ay gibi bir süre olsa da Trabzonspor şimdiden eksik bölgeler için girişimlere hız verdi.

Transferde öncelikli bölgelerden birisi de sağ kanat. Gervinho'nun sezonu kapatması nedeniyle bu bölgeye deneyimli bir isim isteyen teknik direktör Abdullah Avcı'nın gönlündeki isim ise eski öğrencisi Edin Visca. Her fırsatta hocası Abdullah Avcı ile çalışmak istediğini söyleyen, bu düşüncesine açık bir şekilde dile getiren Edin Visca, Başakşehir yönetiminden ara transfer döneminde takımdan ayrılmak için izin istedi.

YUSUF SARI İDDİASI

Trabzonspor ile görüştüğünü söyleyen Visca'ya daha önce izin vermeyen İstanbul ekibinin Boşnak kanat oyuncusunun kararlı tutumu karşısında yumuşadığı öne sürüldü. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Başakşehir yönetiminin de Visca'ya karşılık Fırtına'nın ele avuca sığmaz ismi Yusuf Sarı'yı talep ettiklerini dile getirdi.

A Milli Takıma da seçilen Yusuf'un gitmesine bordo-mavili kurmayların sıcak baktığı, bu müthiş takasın önümüzdeki günlerde resmiyete döküleceği ifade edildi. 2020 yılından bu yana Trabzonspor formasını giyen 22 yaşındaki Yusuf Sarı'nın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

Bu sezon 9 lig maçında 282 dakikada görev yapan genç kanat oyuncusu 1 gol kaydetti. 31 yaşında olan Edin Visca ise bu sezon Başakşehir'de 12 lig maçına çıktı, 2 gol attı, 8 de asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...