Tgrt Haber

Trabzonspor'a Gervinho müjdesi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
29 May 2022 17:39 - Güncelleme : 29 May 2022 18:22
Trabzonspor'a Gervinho müjdesi
Trabzonspor,Gervinho

Son dakika spor haberi: Şampiyon Trabzonspor'da Gervinho sevinci yaşanıyor... Geçtiğimiz sezon içinde ağır bir sakatlık yaşayan ve uzun süre formasından uzak kalan yıldız futbolcu hızla iyileşiyor. Tecrübeli hücum oyuncusunun izin sonrası takıma dönmesi bekleniyor.

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve 38 yıllık hasrete son veren Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı.

Bordo-mavili taraftarların en çok merak ettiği konuların başında ise sezona çok iyi giren ancak geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan Gervinho'nun durumu geliyor...

Geçen yıl ekim ayındaki Çaykur Rizespor maçında çapraz bağları koparak ameliyat olan Gervinho yeni sezonu heyecanla bekliyor. 6 aydır rehabilitasyon süreci yürüten Fildişili yıldız büyük ölçüde iyileşti. Tecrübeli oyuncu tatil sonrası tekrar takıma dahil olacak.

Kontratı geçici olarak dondurulan Gervinho'nun 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Yeni transfer olarak bakılan 35 yaşındaki kanat oyuncusu, eski formunu yakalayabilirse hücumda etkili kozlardan biri olacak.

GERVINHO KİMDİR?

Gervinho, 27 Mayıs 1987 tarihinde Fildişi Sahili'nde dünyaya geldi.

Profesyonel kariyerine JMG Abidjan takımında başladı. Daha sonra Belçika takımlarından Beveren'e transfer oldu. Sırasıyla Le Mans, Lille, Arsenal, Roma, Hebei FC ve Parma'da forma giydi.

2021'de yolu Türkiye'ye düşen 1.79 boyundaki Fildişi Sahilli futbolcu, sol kanat mevkisinde forma giyiyor. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 88 karşılaşmada görev alan Gervinho, 23 gole imzasını attı.

Deneyimli oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon Euro...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...