Tgrt Haber

Trabzonspor'un genç kalecisi Erce Kardeşler'in yeni adresi belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Temmuz 2022 10:56 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 14:52
Trabzonspor'un genç kalecisi Erce Kardeşler'in yeni adresi belli oldu
,Trabzonspor,Hatayspor,transfer

Transfer haberleri: Üç sezondur Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın arkasında görev bekleyen ve zaman zaman forma şansı da bulan Erce Kardeşler, Hatayspor'a transfer oluyor.

Trabzonspor, 2019-20 sezonu başında Altınordu'dan transfer ettiği Erce Kardeşler için Hatayspor ile anlaşmaya vardı.

Kasımpaşa ve İstanbulspor ile de görüşen hatta Kasımpaşa ile anlaşmaya yakın olan Erce, Hatayspor'un teklifi sonrası rotasını Akdeniz temsilcisine çevirdi.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Yeni Şafak'ın haberine göre; Hatayspor bu transfer için Trabzonspor'a yaklaşık 7.5 milyon TL ödeyecek. Trabzonspor, Erce'yi Altınordu'dan 390 bin Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Transfer görüşmeleri yapmak için izin isteyen Erce, Trabzonspor'un kamp kadrosuna dahil edilmemişti.

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI!

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Trabzonspor'un 28 yaşındaki kalecisi Erce Kardeşler ile prensip anlaşmasına vardı.

Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Trabzonspor'da forma giyen 28 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler ile prensipte anlaşma sağlandığı duyuruldu. Açıklamada, Erce Kardeşler ile yapılacak imza töreni ve ikinci etap kampına katılış tarihiyle ilgili daha sonra bilgi verileceği kaydedildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...