Tgrt Haber

Tugay Kerimoğlu, Kıbrıs ekibine sportif direktörü oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ocak 2024 16:04 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 16:06
Tugay Kerimoğlu, Kıbrıs ekibine sportif direktörü oldu
KKTC,,Tugay Kerimoğlu,Miracle Değirmenlik

Galatasaray'ın efsane oyuncularından ve eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) futbol takımlarından Miracle Değirmenlik Spor Kulübü'nün sportif direktörü oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti futbol takımlarından Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, sportif direktörlük pozisyonu için eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile anlaşma sağladı.

YARIN İMZAYA GİDECEK

Kulüp Başkanı Hakan Törehan ile görüşen Kerimoğlu, yarın KKTC'ye gidecek. Son görüşmenin ardından resmi imzayı atacak olan Tugay Kerimoğlu, ardından yeni görevine başlayacak.

GALATASARAY VE BLACKBURN'DE EFSANE OLDU

Futbolculuk döneminde Galatasaray formasıyla UEFA Kupası ve Süper Lig şampiyonlukları yaşayan Tugay Kerimoğlu, İngiltere'de uzun yıllar Blackburn Rovers uzun yıllar forma giyerek burada da iz bırakmayı başardı.

ŞANLIURFASPOR'U ÇALIŞTIRDI

Galatasaray ve Manchester City'de antrenör olarak görev yapan Kerimoğlu, 2015 yılında Şanlıurfaspor'un teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...