Tgrt Haber
28 Mart 2022 15:45 - Güncelleme : 28 Mart 2022 17:11

Arda Turan’ın paylaşımı kafaları karıştırdı! Gönderme mi? Ayrılık mı?

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. Turan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Instagram hikayesine attığı videodan sonra Burak Elmas’a tepki veya da ayrılık mesajı barındırdığına dair iddiaları beraberinde getirdi.

Arda Turan’ın paylaşımı kafaları karıştırdı! Gönderme mi? Ayrılık mı?

Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Galatasaray'daki formasını kaptıran Arda Turan, bu sabah yapılan idmanda yer aldı. Takımla birlikte çalışan yıldız oyuncunun sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

Aşık Veysel'in "Gidiyorum gündüz gece" şarkısını paylaşan Arda'nın bu paylaşımı idari yönden ibra edilmeyen ve seçime gideceklerini açıklayan Burak Elmas'a yönelik yaptığı iddia edildi.

"GALATASARAY'DAN AYRILIYOR"

Diğer bir iddiaya göre ise "İki kapılı bir handa, gidiyorum gündüz gece" sözlerinin yer alması, sosyal medyada 'Galatasaray'dan ayrılıyor' şeklinde yorumlandı. Galatasaray ile sözleşmesini sezon başında yenileyen Arda Turan'ın kontratının bitimine 3 ay kaldı.

Arda Turan’ın paylaşımı kafaları karıştırdı! Gönderme mi? Ayrılık mı?

BURAK ELMAS ARDA TURAN'A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fatih Terim ile fotoğraf çektirdiği gerekçesiyle maç kadrolarına alınmadığı öğrenilen Arda Turan, Burak Elmas ile eskisi kadar samimi olmadığı konuşuluyordu. Arda'nın davranışı hakkında Elmas'ın kendisini hatalı bulduğunu belirtmesi ikili arasında soğukluk girmesine neden olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...