Tgrt Haber
13 Kasım 2021 07:47

G Grubu'nda puan durumu: Türkiye play-off'a nasıl kalır?

A Millî Takım, Dünya Kupası elemelerinde Cebelitarık’ı ağırlıyor. Milliler, son iki maçtan 6 puan çıkarır, ikinci sıradaki Norveç puan kaybederse play-off için averaj gerekiyor. Bunun için de maçlarda bol gol atmamız gerekiyor.

G Grubu'nda puan durumu: Türkiye play-off'a nasıl kalır?
a milli takım,türkiye,cebelitarık,dünya kupası

Grupta üçüncü durumdaki A Millî Takım, iki maçından 6 puan çıkarır, ikinci sıradaki Norveç puan kaybederse play-off için averaj gerekiyor.

ŞANSIMIZ ZOR

A Millî Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu hafta maçında bu akşam Cebelitarık’ı misafir edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele, 20.00’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak. Maçı Ukraynalı hakem SerhiyBoiko yönetecek. Grupta Norveç’in 2 puan gerisinde üçüncü durumda olan millî takımın Katar şansı az da olsa devam ediyor.

HOLLANDA KAZANSIN…

Ay yıldızlılar Cebelitarık ve Karadağ maçlarını kazanır, Norveç de puan kaybederse puanlar eşitlenecek. Puan eşitliği hâlinde grup ikincisi olarak play-off’a kalacak takımı averaj belirleyecek. Norveç bu akşam iddiası kalmayan Letonya’yı ağırlayacak, son maçında ise salı günü deplasmanda grup lideri Hollanda ile karşılaşacak. Ay yıldızlı takım, Norveç’ten 5 gol averaj ge- AM risinde bulunuyor.

G Grubu'nda puan durumu: Türkiye play-off'a nasıl kalır?

CENGİZ KAMPTAN AYRILDI

Cebelitarık ve Karadağ ile oynanacak maçlarda sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği açıklanan Cengiz Ünder, millî takım kampından ayrıldı. Tedavisinin ilk bölümü kampta yapılan Marsilyalı oyuncu, Fransa’da kontrolden geçecek.

A Millî Takım, Cebelitarık ile tarihte ikinci defa rakip olacak. Ay yıldızlı takım elemelerdeki ilk maçta rakibini 3-0 mağlup etmişti.

MİLLİLER HAZIR

Türkiye, Cebelitarık maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde taktik çalışması gerçekleştiren ay yıldızlılar iki maçı da kazanacaklarına söz verdi.

G Grubu'nda puan durumu: Türkiye play-off'a nasıl kalır?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...