Tgrt Haber
09 Nisan 2024 18:42 - Güncelleme : 09 Nisan 2024 18:45

Joe Hart'ın yerine Uğurcan Çakır! Milli kaleciye sürpriz talip

İskoç ekibi Celtic'in sezon sonunda Joe Hart ile yollarını ayıracağı ve tecrübeli kalecinin yerine Uğurcan Çakır'ı transfer edeceği iddia edildi. Celtic'in Uğurcan Çakır için gözden çıkardığı bonservis bedeli de belli oldu. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Joe Hart'ın yerine Uğurcan Çakır! Milli kaleciye sürpriz talip

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa hayalini bu sezon gerçekleştirebilir. Milli kaleci için İskoç ekibi Celtic'in devrede olduğu öne sürüldü.

JOE HART'IN YERİNE UĞURCAN ÇAKIR

The Sun'ın haberine göre; Joe Hart ile yollarını ayırmaya hazırlanan Celtic, 36 yaşındaki İngiliz kalecinin yerine Uğurcan Çakır'ı düşünüyor.

Haberde Uğurcan Çakır'ın menajerinin sözleşme şartlarını görüşmek üzere ilerleyen haftalarda Glasgow'a gideceği kaydedildi.

Uğurcan Çakır'ın da teknik direktör Brendan Rodgers ile görüntülü görüşme yapacağı yazıldı.

Uğurcan Çakır'a sürpriz talip! Joe Hart'ın yerine gelecek - 1. Resim

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Celtic'in 28 yaşındaki milli kaleci için 7.5 milyon sterlini (8.75 milyon euro) gözden çıkardığı da iddia edildi.

Bu sezon ligde ve kupada 33 maça çıkan Uğurcan Çakır kalesinde 40 gol gördü. Milli kaleci 10 maçta kalesini gole kapadı.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Güncel piyasa değeri 8.5 milyon Euro civarında gösterilen Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile 2027'ye kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...