Tgrt Haber

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Kadıköy'de düdük çalmıştı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 11:37 - Güncelleme : 05 Mart 2024 12:38
Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Kadıköy'de düdük çalmıştı
fenerbahçe,hakem

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe'nin Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynayacağı maçın hakem kadrosu belli oldu. İşte detaylar...

Son olarak Galatasaray'ın da UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesiylye ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım haline gelen Fenerbahçe, son 16 turu ilk maçında perşembe akşamı Belçika'da sahaya çıkacak.

Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin maçını yönetecek hakem de açıklandı. UEFA'dan yapılan duyuruya göre zorlu maça Portekizli hakem Joao Pinheiro atandı.

SLOVACKO MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Joao Pinheiro ismi Fenerbahçe'ye yabancı değil. Deneyimli hakem, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu maçında oynadığı Slovacko karşılaşmasını yönetmişti. Sarı-lacivertliler mücadeleden 3-0 galip ayrılıp tur atlarken, rakip takım maçı 10 kişi tamamlamıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...