Tgrt Haber

Valerien Ismael yeni transfere hayran kaldı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2022 09:24 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 09:41
Valerien Ismael yeni transfere hayran kaldı
Beşiktaş,Wout Weghorst,

Beşiktaş haberleri: Bu sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Beşiktaş sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Yeni sezon planlaması doğrultusunda transferlerine tek tek imza attıran Kartal'da Weghorst rüzgarı esiyor. Avusturya kampına katılan Hollandalı yıldız antrenmanlarda gösterdiği performans ile Valerien Ismael'i memnun etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Avusturya'da çalışmalarını sürdüren Kartal'da yeni transferler kampa katıldı. Hazırlık maçında Viktoria Plzen ile karşılaşan Kartal karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

ISMAEL, WEGHORST'U ÇOK BEĞENDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, yeni transfer Wout Weghorst'u şimdiden yere göğe sığdıramadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Transferi uzun süren ve takıma Avusturya kampının üçüncü gününde katılan Weghorst, ilk günden ağırlığını hissettirmeye başladı. Özellikle Weghorst'un kampa çok fit ve çok hazır bir şekilde katılması Valerıen Ismael'i mutlu etti.

Weghorst mevcut fiziksel durumu ile oynayabilir halde... Hazır görüntüsü nedeni ile Weghorst'la teşekkür eden Ismael, ilk kez çalışma fırsatı bulduğu oyuncunun özelliklerinden de fazlasıyla etkilendi.

Valerien Ismael yeni transfere hayran kaldı

"FİZİK GÜCÜ İNANILMAZ!"

Wout Weghorst'un fizik gücü için "İnanılmaz" yorumu yapan Fransız çalıştırıcı, oyuncu ile geldiği ilk andan itibaren özel olarak ilgileniyor.

Oyuncularını yeni sezona yüksek tempoda hazırlayan Ismael, kampa geç katılan Weghorst'u sakatlık riskine karşı da korumak istiyor. Valerien Ismael, birinci golcü olarak düşündüğü Wout Weghorst'u da hazırlık maçlarında çok süre vererek yormayacak.

Weghorst fizik olarak takım arkadaşlarıyla aynı seviyeye geldiğinde Hollandalı daha fazla süre alacak. Oyuncu için özel birprogram hazırlandı.

"AMACIM GOLLER ATMAK"

Beşiktaş'ın Hollandalı golcüsü Weghorst siyah-beyazlı takımın kampında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş bana yatırım yaptı. Amacım goller atmak. Daha önce çok sayıda goller attım, burada da aynısını yapacağım. Takıma maksimum katkıyı vermek istiyorum. Çok gol atmam gerektiğini biliyorum. Sürekli ceza sahası içinde olacağım ve goller atacağım. Amacım hocamızın istediği oyuncu tipinde olduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...