Tgrt Haber
28 Ekim 2021 13:34

Vitor Pereira’nın zor günleri: Bir aylık sürece dikkat

Fenerbahçe, üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası lig liderliğini kaptırdı. Taraftar hem yönetime hem de futbolculara tepki gösterirken gerilimin hedefindeki bir diğer isim ise Vitor Pereira oldu. Portekizli teknik adamın önünde Sarı-Lacivertlilerdeki geleceğini belirleyecek 1 aylık süreç bulunuyor.

Vitor Pereira’nın zor günleri: Bir aylık sürece dikkat
fenerbahçe,,vitor pereira,,ali koç,,süper lig,

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından taraftarın futbolculara ve Başkan Ali Koç'a tepkisi arttı. Sarı lacivertlilerdeki gerilimden etkilenen bir diğer isim ise yarım kalan hayalini gerçekleştirmek için gelen teknik direktör Vitor Pereira. Kaybedilen maçlar sonrası basın toplantıları sert geçen Portekizli teknik adam kafasındaki planı sahada görememenin üzüntüsü içerisinde.

KRİTİK VİRAJA GİRİYOR

Pereira için önümüzdeki süreç çok kritik olacak. Çünkü önce Konya ardından Avrupa’daki durumu belli edecek Antwerp ve ligdeki Kayseri ve devamındaki Galatasaray derbisi durumunu belli edecek. Hırslı teknik adamın yolu yarıda bırakmaya niyeti yok ancak muhtemel kayıplarda da ayrılık kaçınılmaz gibi görünüyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...