Tgrt Haber

Willian Arao'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2022 14:10 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 14:29
Willian Arao'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu
Fenerbahçe,transfer,Willian Arao

Fenerbahçe transfer haberleri: Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u resmen renklerine bağlayan Fenerbahçe, Tiago Çukur, Joshua King ve Willian Arao'yla da anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerde Tiago Çukur ile Joshua King İstanbul'a geldi. Bugün akşam saatlerinde İstanbul'da olacak Arao'nun maliyeti de belli oldu.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi bir transferi daha bitirdi. Sarı-lacivertlilerin, bir süredir gündeminde yer alan Brezilyalı Willian Arao için anlaşma sağlandı.

30 yaşındaki futbolcunun kulübü olan Flamengo da anlaşmanın sağlandığını resmen duyurdu.

Willian Arao'nun Türkiye'ye geldikten sonra sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere çarşamba akşamı İstanbul'a gelecektir"

TRANSFERİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Hürriyet gazetesinin haberine göre; 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha için 2 milyon Euro bonservis ödenecek. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Fenerbahçe, futbolcuya da senelik 1.2 milyon Euro ödeyecek.

İLK KEZ BREZİLYA DIŞINA ÇIKACAK

Daha önce 1 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen Arao, kariyerinde ilk kez Brezilya dışına çıkacak. Arao, Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO, Botafogo ve Flamengo formaları giydi.

WILLIAN ARAO KİMDİR?

Tam adı Willian Souza Arão da Silva olan tecrübeli futbolcu, 3 Aralık 1992 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde dünyaya geldi. Futbola Sao Paulo altyapısında başlayan Brezilyalı orta saha oyuncusu, Corinthians altyapısında da forma giydi.

Portuguesa, Corinthians, Chapecoense, Atlético Clube Goianiense ve Botafogo formalarını da terleten 30 yaşındaki ön libero, Ocak 2016'dan bu yana Flamengo'da forma giyiyordu.

Kariyerinde 371 maça çıkan Arao, 30 gol ve 25 asistlik bir performans sergiledi. 1.81 boyundaki futbolcu, Brezilya Milli Takımı ile de 1 maçta forma giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...