Tgrt Haber

Yıldız futbolcu Hulk'tan şok sözler! "Vitor Pereira varsa ben yokum"

13 Ocak 2022 19:06
Yıldız futbolcu Hulk'tan şok sözler! "Vitor Pereira varsa ben yokum"
Atletico Mineiro,Fenerbahçe,Vitor Pereira

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasının ardından yeni takımı merak edilen Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira için son iddia Brezilya'nın son şampiyonu Atletico Mineiro'ydu... Burada top koşturan yıldız futbolcu Hulk'tan bu gelişmeler sonrası sert ifadeler geldi. Golcü oyuncu, "Vitor Pereira varsa ben yokum" dedi.

Brezilya'da son şampiyon Atletico Mineiro'da yeni teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün yeni teknik direktör adayları yazılıyor.

Ülke basınında; Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira'nın da takımın başına geçebileceği ifade edildi. Portekiz'den A Bola'nın haberine göre; Pereira ile daha önce sorunlar yaşayan Hulk, Atletico Mineiro yönetimine, "Vitor Pereira gelirse ben yokum." dedi.

Yıldız futbolcu Hulk'tan şok sözler!

NELER YAŞANMIŞTI?

2020'de Shanghai'de forma giyerken Hulk, Vitor Pereira'nın kendisini erken çıkardığı maçtan sonra çok sinirlenip, Portekizli teknik adamı kendisine olan tavrının olumsuz olması nedeniyle yönetime şikayet etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...