Tgrt Haber
06 Ocak 2022 12:50

Yılın bombası Ahmet Çakar'dan: Yılmaz Vural Fenerbahçe ile anlaştı

Fenerbahçe teknik direktör arayışlarına devam ederken ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan sürpriz bir itiraf geldi. Adı Fenerbahçe ile anılan Yılmaz Vural’ın sarı lacivertlilerle anlaştığını söyledi.

Yılın bombası Ahmet Çakar'dan: Yılmaz Vural Fenerbahçe ile anlaştı
ahmet çakar,,yılmaz vural,,fenerbahçe,

Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de yeni hoca arayışı devam ediyor. Fenerbahçe’nin gündeminde birçok ismin olduğu iddia edilirken Ahmet Çakar’dan bomba gibi bir açıklama geldi.

Ünlü spor yorumcusu Çakar, adı sarı lacivertlilerle anılan Yılmaz Vural’ın Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi. Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural ve ünlü oyuncu Zafer Algöz ile bir araya gelen Ahmet Çakar, şu mesajı paylaştı: Yılmaz Vural hocam Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Yayınladığı mesajın ardından Çakar, bir de video yayınlayarak iddiaları güçlendirdi.

Hayallerinden birinin Fenerbahçe’yi çalıştırmak olduğunu ve teknik direktörlük koltuğunu istediğini belirten Yılmaz Vural’ın hayali gerçek oluyor.

AHMET ÇAKAR BOMBAYI PATLATTI

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, yemekten bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Yılmaz hoca hangi büyük camiaya gidiyor?" sorusunu sordu. Çakar’ın paylaşımı kısa sürede gündem olurken ünlü yorumcudan bir paylaşım daha geldi. Ahmet Çakar, ikinci paylaşımında "Yılmaz Vural hocam Fenerbahçe'ye hayırlı olsun” mesajını paylaştı.

Yılın bombası Ahmet Çakar'dan: Yılmaz Vural Fenerbahçe ile anlaştı

“PLANLAR YAPIYORUZ”

Paylaşımlarının ardından Yılmaz Vural’la video çeken Ahmet Çakar, görüntülerde şu ifadeleri kullandı: Canım dostum Yılmaz Vural'la Fenerbahçe ile ilgili ciddi planlar yapıyoruz. Tutar tutmaz bilemem. Zor demek imkansız demek değildir.

Yılın bombası Ahmet Çakar'dan: Yılmaz Vural Fenerbahçe ile anlaştı

“FENERBAHÇE’Yİ ÇOK İSTİYORUM”

Deneyimli hoca Yılmaz Vural, hakkındaki Fenerbahçe iddialarına TGRT Haber canlı yayınında cevap vermişti. Hakan Dede ile Spor Bülteni'ne bağlanan ve Fenerbahçe’yi çok istediğini ve sarı lacivertlilere iyi top oynatacağını söyleyen Vural, bazı yöneticilerle görüştüğünü de belirterek "İnşallah Ali Bey'i ikna ederler" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...