Tgrt Haber
22 Aralık 2021 09:58

Taraftar istedi: Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira dönemi de sona erdi. Gözler Portekizli teknik adamın yerine gelecek yeni çalıştırıcıya çevrilirken sarı-lacivertli taraftarlar Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe’ye imza atması için sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Taraftar istedi: Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması
yılmaz vural,fenerbahçe

Süper Lig’in 17. haftasında Kadıköy’deki derbide Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdı.

Gözler Fenerbahçe’nin başına hangi teknik direktörün getirileceğine çevrilmişken sarı-lacivertli taraftarlar tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural'ın takımın başına geçmesi için sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu. Sosyal medyada Yılmaz Vural’ın ismi en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

68 yaşındaki tecrübeli isim de bunun üzerine bir açıklama yaptı. Sosyal medyada yine trend topic olduğunu belirten Yılmaz Vural, sarı-lacivertli taraftarların ilgisine "Bana olan güveninize, sevginize teşekkür ederim. Yorumlarınızı okuyorum. Her şeyin hayırlısı." diyerek cevap verdi.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK?

Sezon başında yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldiğini söyleyen Pereira’nın ardından sarı-lacivertliler yeni teknik direktör için çalışmalara hız verdi.

KENAN KOÇAK’A İZİN YOK

Slaven Bilic isminin ilk sırada yer aldığı listenin güçlü adaylarından birisi de Kenan Koçak’tı. Ancak TFF yöneticisi Hamit Altıntop “Kenan Koçak’ı Fenerbahçe’ye vermeye niyetimiz yok, konu kapansın lütfen” diyerek listeyi kısalttı.

SLAVEN BİLİC'TE SON DURUM

Sarı-lacivertlilerin bir diğer adayı ise Hırvat teknik adam Slaven Bilic. Fenerbahçe, Bilic ile bu sezonun başında anlaşmıştı. Ancak Çin ekibi Beijing Guoan, Hırvat teknik adamın gitmesine izin vermemişti.

İSMAİL KARTAL

Listedeki bir diğer aday ise Fenerbahçe camiasından İsmail Kartal. Yönetim, Kartal’a uyum problemi yaşanmayacağı için sıcak bakıyor.

Taraftar istedi: Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklamasıAlman teknik direktör Joachim Löw

FLAŞ İSİM JOACHİM LÖW

Pereira gibi, Fenerbahçe’deki hikâyesi yarım kalan isimlerden biri de Alman teknik adam Joachim Löw. Kariyerinin başında 1999 yılında Fenerbahçe’yi çalıştıran Löw, için Fenerbahçe’nin nabız yokladığı iddia edilirken yeni hoca konusunun devre arasına kalması bekleniyor.

Takımın başına en kısa zamanda teknik adam getirmeyi planlayan Fenerbahçe, yeni hocaya kısa süreli bir kontrat teklif etmeyi düşünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...