Tgrt Haber
03 Ekim 2022 19:36 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 19:44

Yunus Akgün'ün menajerinden açıklama: Galatasaray ile görüşeceğiz

Yunus Akgün'ün menajeri Necdet Ergezen, son zamanlarda sıkça tartışılan sözleşme konusu için Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'la bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

Yunus Akgün'ün menajerinden açıklama: Galatasaray ile görüşeceğiz
Galatasaray,Yunus Akgün

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ün menajerliğini yapan Necdet Ergezen, Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu.

Oyuncusunun sarı-kırmızılı takımda forma giymekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ergezen, "Yunus, Adana'dan Galatasaray’a performansıyla kendisini Süper Lig’de ispatlamış bir oyuncu olarak döndü. Şu anda ilk 11 oyuncusu ve gelişmeye devam ediyor, bu yüzden çok mutlu" dedi.

"BİR PROBLEM YOK"

Necdet Ergezen, ilerleyen günlerde yeni sözleşme için Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'la bir görüşme gerçekleştireceklerini belirterek, "Sözleşmesi ile ilgili kafasına taktığı bir durum yok çünkü ortada hem bizim hem kulüp açısından herhangi bir problem yok. Zaten transfer dönemi içinde Galatasaray da bu dönemi çok yoğun geçirdiği için teknik olarak bir görüşme yapamazdık. Erden Bey ile geçen hafta konuştuk, önümüzdeki günlerde Yunus için bir görüşme gerçekleştireceğiz. Acelemiz yok, Yunus'la ilgili bir problem olmadığını tekrarlamak isterim." ifadelerini kullandı.

Hali hazırda 900 bin TL ile takımın en az kazanan futbolcularından olan Yunus’a tam 13 kat zam yapılarak ve ücreti 12 milyon TL’ye çıkarılacak. 

Galatasaray altyapısından yetişen Yunus Akgün'ün sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 8 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu, 1 asist kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...